zonsopkomst

Een persoonlijk afscheid begint met een goede voorbereiding

Iedereen denkt wel eens na over de dood en de invulling van de eigen uitvaart. Velen weten, nadat ze een plechtigheid of dienst voor een crematie of begrafenis hebben bijgewoond, precies wat ze niet zouden willen.

Of u nu nog volop in het leven staat, of als u weet dat het einde nadert; het brengt rust als u weet dat de belangrijkste besluiten rondom uw afscheid zijn genomen. 

Met naasten praten over de dood, of van gedachten wisselen over de eigen uitvaart en alles wat daarbij komt kijken wordt nog wel eens als een taboe ervaren. We schuiven het onderwerp graag door naar 'later'. Sommigen vinden het te belastend, weer anderen vinden de invulling van een uitvaart een zaak waar de nabestaanden zich tegen die tijd maar over moeten buigen. 

Veel mensen weten precies wat ze niet zouden willen.

Weet u het wel? En zijn uw wensen uitvoerbaar?

Informatie en wensen

​Maar is het belastend om bij leven die wensen met naasten te delen? Of is het meer belastend om diezelfde naasten na een overlijden met vragen te laten zitten? Om een uitvaart persoonlijk te maken en aan te laten sluiten bij het leven van de overledene, is het van groot belang dat uw naasten weten wat u zou hebben gewild. Het kan voor rust zorgen als u zich er wél over uitspreekt. 

Meijer uitvaartzorg

Hielke Meijer

Zuiderhogeweg 101

9203 SX  Drachten

T. 0614587170

T. 0512849742

E. info@meijeruitvaartzorg.nl

© Meijer uitvaartzorg