Image by Markus Winkler
logo naast3-wit.png

Bespaar op uw uitvaartkosten

Kosten berekenen

 

Er wordt online veel gezocht naar de kosten voor een uitvaart. Grote verzekeraars (maar ook andere partijen) bieden u rekenhulpen aan om te tonen wat een begrafenis of crematie kost. Het berekenen van uitvaartkosten geeft behoorlijk uiteenlopende eindresultaten.

 

Op veel websites wordt vaak een gemiddelde prijs genoemd. Losstaande prijzen zeggen niet zoveel als ze niet kunnen worden vergeleken. Daarom verdient het aanbeveling om op meerdere sites te kijken, of om bij diverse partijen een offerte aan te vragen.

 

Natuurlijk bepalen uw wensen de uiteindelijke prijs, maar in de basis zijn er een aantal zaken die standaard voorkomen.

 

Vergelijk de prijzen hier:

Monuta uitvaartkosten berekenen

Dela uitvaartkosten berekenen

Verzekeren: een veilig gevoel

 

Veel mensen hebben een uitvaartverzekering afgesloten. Verstandig, maar ook geeft het een veilig gevoel te weten dat de (meeste) kosten worden vergoed. Over hoe hoog die kosten uiteindelijk zijn, zijn maar weinig mensen op de hoogte. Veel verzekeraars die tevens uitvaartverzorging aanbieden (Yarden/Dela of Monuta) geven aan dat verzekerden hun landelijke centrale moeten bellen bij een overlijden. Zo betaalt u hen én de premie én de eventueel bijkomende kosten voor een uitvaart. En laat juist daar nou een flink deel te besparen zijn!   

Ter vergelijking noemen we hier een aantal onderdelen die standaard voorkomen bij het verzorgen van een uitvaart:

  • Het regelen van alle formaliteiten.

  • Volledige ondersteuning van een uitvaartverzorger.

  • Piëteitvolle verzorging.

  • Een overbrengrit met een rouwauto.

  • Een eenvoudige uitvaartkist (naar wens - en tegen meerpijs - aan te passen).

Bespaar maar liefst 40% op uw uitvaartkosten

Bij Dela/Yarden betaalt u voor deze diensten € 3966,00. Verzekeraar Monuta rekent graag € 3800,00 met u af. Kiest u echter voor Meijer uitvaartzorg, dan bespaart u maar liefst 40% op deze kosten. Wij rekenen namelijk € 2450,00 voor de genoemde diensten en goederen. Daarnaast heeft u bij ons altijd te maken met één vertrouwd gezicht, zijn wij ook na 17.00 uur persoonlijk voor u bereikbaar en rekenen wij geen avond- of weekendtoeslagen 

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij regelen voor u de afhandeling van uw polis. Kosteloos.

 
Image by Utsman Media

Meijer uitvaartzorg: respectvolle begeleiding bij iedere uitvaart.