Voorbereidingen treffen door een vertrouwelijk voorgesprek te voeren

Discreet en integer

Een overlijden komt niet altijd onverwacht. Praten over de dood of nadenken over de eigen uitvaart wordt nog wel eens als een taboe ervaren. Maar als er sprake is van een naderende dood en de behoefte bestaat om vooraf eens kennis te maken met een uitvaartverzorger, kan dat gesprek heel veel rust geven.  

Een voorgesprek is meestal meer dan slechts een korte kennismaking. Is er een 'klik' en wilt u verder met mij, dan ben ik een persoon die uiterst discreet omgaat met het vertrouwen dat u mij geeft. 

 

Tijdens de voorbereidingen die we treffen is het niet vreemd dat er al zaken op papier worden gezet. In sommige gevallen volgt er na het eerste gesprek een tweede ontmoeting. Het komt voor dat ons gesprek u aan het denken zet en u laat ervaren dat een uitvaart niet 'volgens het boekje' hoeft te gaan.

Afhankelijk van de details die worden besproken, kan ik een kostenbegroting voor u opmaken.  

 

Ieder mens is uniek.

We zorgen er samen voor dat het afscheid bijpassend wordt. 

Wensenboekje om eigen keuzes in vast te leggen

Wilt u (nog) niet een gesprek aanvragen, maar bent u wel nieuwsgierig naar alle mogelijkheden rondom de uitvaart? Via onderstaand formulier kunt u een uitvaartwensenboekje bij mij aanvragen. Nadat u uw wensen hebt geïnventariseerd, kan ik vrijblijvend een offerte op maat maken. 

 

Neem bij vragen of onduidelijkheden gerust contact met mij op. 

 

Uw wensen vooraf vastleggen, zo ontlast u uw naasten

Een voorgesprek met of wensenboekje aanvragen bij Meijer uitvaartzorg is altijd vrijblijvend en kosteloos

Wilt u een gesprek of een wensenboekje aanvragen, dan kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Na het invullen van uw gegevens neem ik binnen 24 uur contact met u op.

U mag mij ook bellen (0512 84 97 42) of een e-mailbericht sturen.

Contact