Zelf de kosten voor een uitvaart berekenen

Transparant in de kosten voor een uitvaart

Naast uitstekende dienstverlening, is een heldere kostenbegroting zonder verrassingen achteraf vanzelfsprekend bij Meijer uitvaartzorg. Iedereen weet dat een uitvaart geld kost. ​Om u een beeld te geven van de kosten die u betaalt voor een uitvaart die Meijer uitvaartzorg voor u regelt, heb ik onderstaande uitvaartcalculator ontwikkeld. De basiszaken worden op deze manier in grote lijnen belicht. 

 

Cijfers zijn pas van betekenis als ze kunnen worden vergeleken. Om die reden nodig ik u uit om de kosten van een begrafenis of crematie via een andere partij te vergelijken met de bedragen op deze pagina. 

Kosten berekenen van andere organisaties kan hier:

Na het invullen van uw wensen verschijnt onderaan het invulformulier een totaalbedrag. Om deze berekening te bewaren kunt u deze vervolgens naar uzelf, of anderen toe e-mailen.

Let wel, de berekening is van toepassing op een uitvaart binnen de gemeente Smallingerland. Ieder crematorium en iedere begraafplaats kent eigen tarieven, iedere uitvaart is maatwerk.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze berekening?

Omdat iedere uitvaart uniek is, zullen er ongetwijfeld onderwerpen of mogelijkheden zijn die niet in deze calculator zijn opgenomen. Voor vragen en specifieke of aanvullende wensen vraag ik u contact met mij op te nemen.