DSC05798-2.jpg
logo11-010320-transp.png


Meijer uitvaartzorg begeleidt u bij de te nemen stappen voor het regelen van een begrafenis of crematie.
 

Ontzorgen en begeleiden op een respectvolle, integere en eigentijdse manier. Met alle tijd en aandacht die u nodig heeft. Dat is waar Meijer uitvaartzorg voor staat.

 

In de zware en emotionele periode vanaf het overlijden van uw dierbare tot en met de uitvaart moet er veel worden geregeld. Met alle ruimte voor uw eigen inbreng, regelen wij een afscheid zoals u die voor ogen heeft.

Voor wie?

Iedereen kan onze hulp inroepen. Wij zijn onafhankelijk en niet verbonden of gebonden aan een vereniging, verzekering of vaste plaats. Met een klein en betrokken team verzorgen wij uitvaarten in geheel Friesland en een deel van Groningen, maar op verzoek ook daarbuiten.

 

Heeft u een uitvaartverzekering afgesloten, maar kiest u liever voor een kleinschalige uitvaartondernemer uit de regio? Ook dan staan wij voor u klaar. U bent nooit verplicht een uitvaart door de verzekeraar te laten verzorgen. Als onafhankelijk uitvaartverzorger werken wij in opdracht voor ú. Ook de polisafhandeling met uw verzekeraar kunt u in zo'n geval aan ons overlaten. 

U heeft altijd de vrijheid om een uitvaartverzorger te kiezen die bij u past.

Image by Sixteen Miles Out


Wat te doen bij een overlijden?
 

Wanneer u in uw omgeving te maken krijgt met een overlijden, staan wij 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen. Nadat u uw familie en of vrienden in kennis hebt gesteld van het overlijden, kunt u ons (op ieder moment van de dag) bellen om onze hulp in te roepen. In alle rust zullen wij u bijstaan bij alles wat geregeld moet worden.

Op de volgende pagina leest u welke stappen u dient te nemen. En u leest er wat u vooraf zelf al zou kunnen regelen.Onze werkwijze
 

De werkzaamheden rondom het vormgeven van een afscheid nemen wij u met liefde uit handen.

 

Natuurlijk staan wij daarbij open voor uw wensen en behoeften. Zijn er zaken die u zelf wilt regelen, dan kan dat altijd. In tegenstelling tot verzekeraars en verenigingen hebben wij geen verdere belangen in onze werkzaamheden. U heeft dus volledige vrijheid bij het maken van keuzes.

branch-1226873.jpg