U mag altijd zelf bepalen wie met u een uitvaart regelt.

Onafhankelijke uitvaartverzorgers geven u de tijd en aandacht die u nodig heeft en die u verdient. Meijer uitvaartzorg werkt op een transparante wijze.

Wie belt u als er iemand in uw omgeving komt te overlijden? Mensen met een uitvaartverzekering denken in veel gevallen dat ze het vetgedrukte telefoonnummer bovenaan de uitvaartpolis moeten bellen. Niets is minder waar, u mag zelf bepalen welke uitvaartverzorger samen met u een crematie of begrafenis regelt. Natuurlijk kan dat een vertegenwoordiger van de verzekeringsmaatschappij zijn, maar ook een onafhankelijke zelfstandige kan met u de uitvaart regelen. Vaak is deze stukken voordeliger. 

Ik kan voor u de polis met de verzekeraar afhandelen. 

blaadje vloedlijn

Lid van een begrafenisvereniging / uitvaartvereniging.

Ook het lidmaatschap van een uitvaartvereniging hoeft niet te betekenen dat alleen de begrafenisvereniging uw uitvaart kan verzorgen. Vaak wordt gedacht dat de vereniging de gehele uitvaart bekostigt. Dit is niet het geval; op de eindfactuur wordt slechts een korting gegeven. Ook onafhankelijke uitvaartverzorgers kunnen in de meeste gevallen regelen dat de korting wordt verstrekt.

 

Zie ook de pagina 'kosten'.  ►