Zonsondergang over Poppy Field

Informatie aanvragen

Een overlijden komt niet altijd onverwacht.

 

Praten over de dood of nadenken over de eigen uitvaart wordt nog wel eens als een taboe ervaren. Maar als er sprake is van een naderende dood en de behoefte bestaat om vooraf eens kennis te maken met een uitvaartverzorger, kan dat gesprek heel veel rust geven.

Ook als u zich vrijblijvend eens wilt laten informeren, sta ik u graag bij.

Aanvraagformulier

Om een kosteloos en vrijblijvend gesprek of een wensenboekje aan te vragen, kunt u gebruiken maken van onderstaand formulier.

arrow&v

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is meestal meer dan slechts een korte kennismaking. Is er een 'klik' en wilt u verder met mij, dan ben ik een persoon die uiterst discreet omgaat met het vertrouwen dat u mij geeft. 

 

Tijdens de voorbereidingen die we treffen is het niet vreemd dat er al zaken op papier worden gezet. In sommige gevallen volgt er na het eerste gesprek een tweede ontmoeting. Het komt voor dat ons gesprek u aan het denken zet en u laat ervaren dat een uitvaart niet alleen maar 'volgens het boekje' hoeft te gaan.

Een wensenboekje aanvragen

Wilt u (nog) niet een gesprek aanvragen, maar bent u wel nieuwsgierig naar alle mogelijkheden rondom de uitvaart? Via onderstaand formulier kunt u een uitvaartwensenboekje bij mij aanvragen.

 

Nadat u uw wensen hebt geïnventariseerd, kan ik vrijblijvend een kostenbegroting op maat maken. 

 

Neem ook bij vragen of onduidelijkheden gerust contact met mij op.