zonsopkomst

Omdat het ertoe doet

Informatie en wensen

Praten over de dood of nadenken over de eigen uitvaart wordt nog wel eens als een taboe ervaren, we schuiven het onderwerp graag door naar 'later'. Toch kan het heel veel rust geven als uw naasten uw wensen nu al kennen, of in ieder geval weten waar u uw wensen heeft genoteerd. En die wensen, zijn die allemaal uitvoerbaar?

Een vrijblijvend, oriënterend gesprek met een uitvaartverzorger kan zeer verhelderend werken. Daarnaast is het van groot belang dat u een klik heeft met de uitvaartverzorger die 'later' eens bij u aan de deur komt.

Als u zich vrijblijvend eens wilt laten informeren, sta ik u graag bij.

Een voorgesprek aanvragen, een geruststellende gedachte

Een voorgesprek is vaak meer dan slechts een korte kennismaking. Is er een 'klik' en wilt u verder met mij, dan ben ik een persoon die uiterst discreet omgaat met het vertrouwen dat u mij geeft. 

 

Tijdens onze ontmoeting is het niet vreemd dat er al zaken op papier worden gezet. In sommige gevallen volgt er na het eerste gesprek een tweede ontmoeting. Het komt voor dat ons gesprek u aan het denken zet en u laat ervaren dat een uitvaart niet alleen maar 'volgens het boekje' hoeft te gaan.

Uw uitvaartwensen vastleggen in een persoonlijk wensenboekje

Wilt u (nog) niet een gesprek aanvragen, maar bent u wel nieuwsgierig naar alle mogelijkheden rondom de uitvaart? Via bijgevoegd reactieformulier kunt u een uitvaartwensenboekje bij mij aanvragen.

Nadat u uw wensen hebt geïnventariseerd, kan ik desgewenst vrijblijvend voor u een kostenraming op maat maken. 

 

Neem ook bij vragen of onduidelijkheden gerust contact met mij op. 

arrow&v

Meer informatie

Wilt u meer weten over andere onderwerpen, zoals bloemstukken, uitvaartkisten of heeft u voorbeeldteksten nodig voor het opstellen van een rouwadvertentie of rouwkaart? Bekijk dan de onderwerpen op de pagina 'downloads'.