Image by Ray Hennessy

Voorbereidingen en voorgesprek aanvragen

Voorbereidingen treffen en
mogelijkheden bespreken

Wilt u bij leven alle zaken rondom een uitvaart goed geregeld hebben? Bent u benieuwd naar wat er mag en kan? Zijn de kosten voor een begrafenis of crematie bij u bekend?

Met enige regelmaat word ik gevraagd om de mogelijkheden bij een uitvaart te bespreken. Een zogeheten oriënterend 'voorgesprek' is geheel kosteloos en vrijblijvend. Ik kom graag eens bij u langs om alle details voor een afscheid te bespreken. 

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom het nú het moment is om met een uitvaartverzorger in contact te treden.

Als u benieuwd bent naar de persoon achter de functie 'uitvaartleider', of als u in vertrouwen uw wensen wilt bespreken, als u zich afvraagt hoe mijn werkwijze is. Als er sprake is van een naderend overlijden.

Een goede voorbereiding geeft rust.

De voordelen van voorbereidingen treffen:

  • Antwoord krijgen op de vragen die u heeft.

  • Het aandragen van mogelijkheden die u wellicht niet kende.

  • Het financiële plaatje rond een uitvaart bespreken en een kostenbegroting opstellen aan de hand van uw wensen.

  • Wensen kenbaar maken geeft rust, zowel voor u als voor uw nabestaanden. En is het niet nu, dan is het wel op het moment dat u mij nodig heeft.

Gelukkig raken de onderwerpen 'begrafenis' en 'crematie' steeds meer uit de taboesfeer. Mensen zijn zich er van bewust dat er veel mogelijk is, dat hun eigen inbreng belangrijk is, dat niet een uitvaartleider bepaalt hoe het afscheid van een geliefde eruit komt te zien. 

Ook het besef dat het van belang is welke uitvaartverzorger er later aan tafel aanschuift blijkt steeds vaker een reden om vooraf kennis te maken. Een ontwikkeling waarvan ik het belang alleen maar kan toejuichen.

Een gesprek aanvragen

Wilt u een gesprek aanvragen? U kunt mij bellen op telefoonnummer 0614587170 of hieronder uw telefoonnummer of e-mailadres achterlaten en ik neem contact met u op.

arrow&v

Bedankt voor uw aanvraag

Image by Xuan Nguyen

Home     Wat te doen bij een overlijden     De dagen tot aan de uitvaart     Voorgesprek aanvragen     Rouwdrukwerk     Rouwteksten     Uitvaartkisten     Rouwvervoer     Rouwbloemstukken     Tarieven     Aanbevelingen / referenties     Een offerte aanvragen     Uw uitvaartverzekering     

Waardeverhoging van 10% voor uw polisuitkering    Livestream

Uitvaartzorg in geheel Friesland

Uitvaartzorg Drachten, Surhuisterveen, Beetsterzwaag, Ureterp,

Heerenveen, Gorredijk, Terwispel, Mildam, Lippenhuizen,

Oosterwolde, Donkerbroek, Boijl, Appelscha, Jubbega,

Burgum, Garyp, Damwâld, Buitenpost, Feanwâlden

Bestattungsvorsorge / Repatriierungen / Einäscherung / Urnenversand

Image by Barnabas Hertelendy

Bij ieder afscheid wordt een herinnering geboren