DSC05798-2.jpg
logo11-010320-transp.png


Voorbereidingen treffen en mogelijkheden bespreken
 

Wilt u bij leven alle zaken rondom een uitvaart goed geregeld hebben? Bent u benieuwd naar wat er mag en kan? Zijn de kosten voor een begrafenis of crematie bij u bekend?

Met enige regelmaat worden wij gevraagd om de mogelijkheden bij een uitvaart te bespreken. Een zogeheten oriënterend 'voorgesprek' is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij komen graag eens bij u langs om alle details voor een afscheid te bespreken. 

De voordelen

Voorbereidingen treffen geeft rust. Het kan u de volgende voordelen geven:​

​​

  • Krijg antwoord op uw vragen.​​

  • Ontdek mogelijkheden die u niet kende.​

  • Het financiële plaatje rond een uitvaart bespreken en een kostenbegroting aan de hand van uw wensen ontvangen.​​

  • Wensen kenbaar maken geeft rust, zowel voor u als voor uw nabestaanden. En is het niet nu, dan is het wel op het moment dat u mij nodig heeft. 

  • U kunt bij leven, in alle rust, al nadenken over onderwerpen die aan de orde komen na een overlijden. De periode na een overlijden wordt vaak 'in een roes' beleefd. Door vooraf weloverwogen keuzes te maken, heeft u in de verdrietige tijd na een overlijden een hele zorg minder.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom het nú het moment is om met een uitvaartverzorger in contact te treden.

 

Als er sprake is van een naderend overlijden. Als u in vertrouwen bij leven uw wensen wilt bespreken. Als u zich afvraagt hoe onze werkwijze is. Of als u benieuwd bent naar de persoon achter de functie 'uitvaartleider'.

Een voorgesprek aanvragen

Gelukkig raken de onderwerpen 'begrafenis' en 'crematie' steeds meer uit de taboesfeer. Mensen zijn zich er van bewust dat er veel mogelijk is, dat hun eigen inbreng belangrijk is, dat niet slechts de uitvaartleider bepaalt hoe het afscheid van een geliefde eruit komt te zien. 

Ook het besef dat het van belang is wélke uitvaartverzorger er later aan tafel aanschuift blijkt steeds vaker een reden om vooraf kennis te maken. 

Wilt u een gesprek aanvragen? U kunt mij 7 dagen per week bellen op telefoonnummer 

06-14587170 of onderaan de pagina uw telefoonnummer of e-mailadres achterlaten. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.