Kleinschalig en persoonlijk

Meijer uitvaartzorg is een kleinschalige uitvaartonderneming.

Met rouwvervoer en rouwdrukwerk in eigen beheer en een eigen voorraad van uitvaartkisten ben ik volledig onafhankelijk. Onafhankelijkheid vertaalt zich in transparantie. Door veel zaken in eigen beheer te houden, kan ik scherpe tarieven bieden. Onafhankelijke uitvaartverzorgers bieden u doorgaans ook meer tijd en zijn flexibeler dan u wellicht zou verwachten.

zwarte lijkwagen, rouwauto, begrafenisauto

Vrije keus bij het zoeken naar een uitvaartverzorger.

Wie belt u als er iemand in uw omgeving komt te overlijden? Mensen met een uitvaartverzekering denken in veel gevallen dat ze het vetgedrukte telefoonnummer bovenaan de uitvaartpolis moeten bellen. Niets is minder waar, u mag zelf bepalen welke uitvaartverzorger samen met u een crematie of begrafenis regelt. Natuurlijk kan dat een vertegenwoordiger van de verzekeringsmaatschappij zijn, maar ook een onafhankelijke zelfstandige kan met u de uitvaart regelen.  

Ik kan voor u de polis met de verzekeraar afhandelen.

Lid van een begrafenisvereniging / uitvaartvereniging.

Ook het lidmaatschap van een uitvaartvereniging hoeft niet te betekenen dat alleen de begrafenisvereniging uw uitvaart kan verzorgen. Vaak wordt gedacht dat de vereniging de gehele uitvaart bekostigt. Dit is niet het geval; op de eindfactuur wordt slechts een korting gegeven. Ook onafhankelijke uitvaartverzorgers kunnen in de meeste gevallen regelen dat de korting wordt verstrekt.