Image by Jan Kopřiva

Tarieven

Tarieven en
uitvaartkosten

Meijer uitvaartzorg biedt u de tijd en aandacht die u nodig heeft in de dagen voor de uitvaart. Ik werk niet met pakketten of met vooraf vastgestelde tijden waarbinnen bepaalde onderdelen van het werk afgerond moeten zijn. U betaalt een vast en eerlijk basistarief voor mijn volledige dienstverlening. 

Indien uw uitvaartwensen bekend zijn, nodig ik u uit om een offerte voor de kosten van een uitvaart bij mij op te vragen. Hoe specifieker uw wensen bekend zijn, hoe gedetailleerder ik uw uitvaartkosten kan bepalen. 

Meijer uitvaartzorg werkt met eerlijke tarieven. Daardoor is onze dienstverlening tot maar liefst 25% voordeliger dan die van de grote uitvaartverzekeraars!*

Meijer uitvaartzorg: ook voor elke financiële situatie een oplossing.

Transparantie in de kosten voor een uitvaart:

  • Kosteloos voorgesprek, kennismaking.

  • Een basistarief inclusief kantoor- en administratiekosten, inclusief tijd voor de afhandeling van de wettelijke formaliteiten, inclusief nazorg en nazorggids, inclusief reiskosten (tot 50 kilometer), inclusief risico-opslag voor betaalde voorschotten.

  • Inclusief mijn assistentie bij de laatste verzorging door naasten.

  • Kostendekkende prijzen voor een thuisopbaring.

  • Lagere tarieven voor rouwvervoer, rouwdrukwerk, een uitvaartkist.

  • Kosteloos afhandelen van uw uitvaartpolis.

  • Geen maximum aantal uren voor mijn begeleiding.

  • Geen extra kosten voor begeleiding bij een separate condoleance.

  • Geen verrassingen achteraf; u ontvangt altijd een duidelijke kostenbegroting in de dagen voor de uitvaart.

 

* De tarieven van diverse grote verzekeraars zijn online te raadplegen.

Uit een vergelijking in mei 2021 blijkt dat de totale kosten voor uitvaartverzorging door Meijer uitvaartzorg tot wel 25% lager kunnen zijn, dan die van verzekeraars.

roze bloem

Uitvaartverzekering en
uitvaartvereniging

 

 

Heeft u een uitvaartverzekering afgesloten bij één van de grote landelijke organisaties (zoals Monuta, Dela, Yarden, Lifetri of Ardanta), of bent u lid van een uitvaartvereniging, maar wilt u een uitvaart laten verzorgen door een onafhankelijke lokale uitvaartverzorger?

 

Dat kan; u bent altijd vrij een uitvaart op een persoonlijke wijze vorm te geven met de ondersteuning van een uitvaartbegeleider die bij u past. Bij een overlijden hoeft u niet met uw verzekeraar te bellen; ik handel de polis op een correcte wijze voor u af en zorg voor een soepele financiële afwikkeling. Ook het lidmaatschap van een uitvaartvereniging kan door mij worden afgehandeld.

Elke verzekeraar of vereniging gaat op een eigen manier om met het feit dat u altijd vrije keuze voor een uitvaartbegeleider hebt. Het verdient aanbeveling de kleine lettertjes goed te kennen. Bij twijfel of onduidelijkheden mag u altijd contact met mij opnemen, ik zal u altijd voorzien van eerlijke informatie aangaande uw polis of lidmaatschap.

 

Ook als u een naturapolis of pakketpolis hebt, sta ik voor u klaar. Uw verzekeraar of uitvaartvereniging keert een bedrag uit waarna de waarde van de uitkering door mij met 10% wordt verhoogd.  

10% waardeverhoging van uw polisuitkering

Waarom 10% waardeverhoging?

 

 

In de praktijk blijkt dat veel mensen niet weten wat hun uitvaartverzekering nou wel of niet dekt. Sommigen kiezen voor een kapitaalverzekering (waarbij na overlijden een vooraf bepaald bedrag wordt uitgekeerd), anderen sluiten een natura- of pakketpolis af. 

In dat laatste geval loopt u aan tegen beperkingen. Voor het afgesproken bedrag wordt dan wel de uitvaart verzorgd, maar vrije keuze in bijvoorbeeld een kist, het aantal rouwkaarten, uitgebreide nazit na de uitvaart is niet inbegrepen. Kiest u voor goederen anders dan in de polis is opgenomen, dan betaalt u fors bij. Goederen of diensten die u niet afneemt, worden niet aan u vergoed.

Uw naturapolis heeft een bepaalde waarde. Kiest u voor een uitvaartverzorger die niet in dienst is van de verzekeraar, dan vermindert de verzekeraar de waarde van de polis. U krijgt te horen dat uw vrije keuze negatieve financiële gevolgen zal hebben. 

Laat u hierdoor niet afschrikken. Kiest u bewust voor een onafhankelijke uitvaartondernemer zoals Meijer uitvaartzorg, dan bent u verzekerd van meer tijd en aandacht, onafhankelijk en kostenbewust advies, persoonlijke dienstverlening waarbij niet op een uurtje meer of minder wordt gekeken, eerlijke (en lagere) tarieven van goederen en diensten. Uw bewuste keuze wordt door mij beloond met een waardeverhoging van uw polisuitkering van 10%.

 

Keert uw verzekeraar dus een bedrag van € 2500,00 uit als u kiest voor een andere uitvaartondernemer? Dan verhoogt Meijer uitvaartzorg de waarde van deze uitkering met een bedrag van € 250,00. 

Meijer uitvaartzorg werkt met eerlijke tarieven.

Daardoor is onze dienstverlening tot maar liefst 25% voordeliger dan die van de grote uitvaartverzekeraars!*

 

* De tarieven van diverse grote verzekeraars zijn online te raadplegen.

Uit een vergelijking in mei 2021 blijkt dat de totale kosten voor uitvaartverzorging door Meijer uitvaartzorg tot wel 25% lager kunnen zijn, dan die van verzekeraars.

Home     Wat te doen bij een overlijden     De dagen tot aan de uitvaart     Voorgesprek aanvragen     Rouwdrukwerk     Rouwteksten     Uitvaartkisten     Rouwvervoer     Rouwbloemstukken     Tarieven     Aanbevelingen / referenties     Een offerte aanvragen     Uw uitvaartverzekering     

Waardeverhoging van 10% voor uw polisuitkering    Livestream

Uitvaartzorg in geheel Friesland

Uitvaartzorg Drachten, Surhuisterveen, Beetsterzwaag, Ureterp,

Heerenveen, Gorredijk, Terwispel, Mildam, Lippenhuizen,

Oosterwolde, Donkerbroek, Boijl, Appelscha, Jubbega,

Burgum, Garyp, Damwâld, Buitenpost, Feanwâlden

Bestattungsvorsorge / Repatriierungen / Einäscherung / Urnenversand

Image by Barnabas Hertelendy

Bij ieder afscheid wordt een herinnering geboren