DSC05798-2.jpg
logo11-010320-transp.png


Livestream
 

Steeds vaker wordt de mogelijkheid geboden een uitvaart online te kunnen volgen. Een zogenaamde livestream is een welkome aanvulling op de reeds bestaande mogelijkheden, zoals een beeld- of geluidsopname van de plechtigheid.

Sinds we allemaal te maken hebben met de beperkingen rond corona, heeft de livestreamfunctie een ware vlucht genomen. De verwachting is dat deze mogelijkheid van blijvende aard zal zijn. 

De meeste uitvaartcentra en crematoria boden al vóór het corona-tijdperk livestream aan. Maar nu de vraag naar livestream groot is, merk je dat de kwaliteit van een livestream naar een hoger niveau wordt getild. Vaak zie je dat er vanuit verschillende posities beeldopnames kunnen worden gemaakt. In veel uitvaartcentra komt daarmee een einde aan het vaste statische beeld dat voorheen de norm was.

Online uitvaart volgen

Bezoekt u deze pagina omdat u op zoek bent naar de livestream van een uitvaart die door Meijer uitvaartzorg wordt geleid? Om privacy-redenen wordt de link hier niet meer weergegeven.

Volg de link zoals die is opgegeven op de rouwkaart of in de rouwadvertentie.

De link bevat altijd de voor- en achternaam van de overledene, gekoppeld door een streepje (-), zoals in onderstaand voorbeeld:

www.meijeruitvaartzorg.nl/hielke-meijer

Afscheid in liefde