Image by ShareGrid

Livestream en opname van de plechtigheid

Vlinders

Een opname als tastbare herinnering

 

In de meeste uitvaartcentra is het mogelijk om een beeldopname van de plechtigheid te laten maken. Na het samenzijn ontvangt u een USB met daarop de registratie van de uitvaart. 

Ook wordt er regelmatig gekozen voor uitvaartfotografie. De fotograaf gaat met u in overleg over het wel/niet fotograferen van bepaalde zaken. Een groot voordeel van de inzet van een uitvaartfotograaf is zijn/haar flexibiliteit. Zo kunt u ervoor kiezen om de volledige dag van de uitvaart vast te laten leggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de uitgeleide vanuit huis, het fotograferen tijdens de plechtigheid. Maar ook foto's van een eventuele nazit zijn vaak een kostbare herinnering aan een zeer bijzondere dag. 

Ik breng u graag in contact met professionele fotografen. 

Livestream van de uitvaart

 

Sinds de coronapandemie beschikken veel uitvaartlocaties over de mogelijkheid van livestream.

Op deze manier kunt u mensen de gelegenheid geven om op afstand alsnog aanwezig te zijn bij het afscheid van een dierbare. Denk hierbij aan mensen met een zwakke gezondheid of familie/vrienden die in het buitenland verblijven. 

Doorgaans kan de livestream alleen worden bekeken met een toegangscode. Daarnaast zijn er ook locaties met een openbare stream.

pngwing_edited.png