butterfly-4848340.jpg
logo11-010320-transp.png


Uw aanvraag voor de offerte van een crematie
 

Met een aantal vragen proberen we uw wensen zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen. Aan het einde van de vragenlijst is er een tekstveld waarin u uw wensen kunt specificeren of toelichten, indien u er behoefte aan heeft. Op deze wijze zal een offerte voor een crematie zo compleet mogelijk zijn.

Na elke vraag klikt u op de knop 'volgende', waarna de volgende vraag verschijnt. Het is mogelijk om via de knop 'terug' uw antwoorden nog eens te bekijken of aan te passen.

Is er sprake van spoed (het overlijden heeft reeds plaatsgevonden of wordt op korte termijn verwacht)? Bel dan direct 06-14587170.

DSC05798-2.jpg

Vraag 1 van 12

DE LAATSTE VERZORGING

Na een overlijden (en de schouw door een arts), dient de overledene te worden verzorgd. Waar men ook spreekt van 'afleggen', noemen we het vaker 'de laatste verzorging'. Onderdelen van de laatste verzorging kunnen zijn: het sluiten van de ogen, het sluiten van de mond, het wassen van het lichaam, het verzorgen van haar en nagels, aanbrengen van make-up, elektrisch scheren van het aangezicht, aanbrengen of verwijderen van sieraden, het verwijderen van een pacemaker en het kleden van de overledene.

De laatste verzorging mag u geheel zelf doen, of met mijn ondersteuning. Ook is het mogelijk de laatste verzorging door mijn specialisten te laten uitvoeren.

verzorging.png
arrow&v

Afscheid in liefde