butterfly-4848340.jpg

Hoe duur is een crematie?

Bereken de prijs van een crematie 
 

Met een aantal vragen proberen we uw wensen zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen. Aan het einde van de vragenlijst is er een tekstveld waarin u uw wensen kunt specificeren of toelichten, als daar behoefte aan is.

 

Op deze wijze zal een offerte voor een crematie zo compleet mogelijk zijn.

Na elke vraag klikt u op de knop 'volgende', waarna de volgende vraag verschijnt. Het is mogelijk om via de knop 'terug' uw antwoorden nog eens te bekijken of aan te passen.

Doorloop de stappen en ontvang een offerte voor de prijs van een crematie naar uw wensen.

Is er sprake van spoed (het overlijden heeft reeds plaatsgevonden of wordt op korte termijn verwacht)?

Bel dan direct 06-14587170.

sunset-4390121.jpg
laatst verzorging meijer uitvaartzorg
verzorging.png

De laatste verzorging

Vraag 1 van 12
 

Na een overlijden (en de schouw door een arts), dient de overledene te worden verzorgd. Waar men ook spreekt van 'afleggen', noemen we het vaker 'de laatste verzorging'. Onderdelen van de laatste verzorging kunnen zijn: het sluiten van de ogen, het sluiten van de mond, het wassen van het lichaam, het verzorgen van haar en nagels, aanbrengen van make-up, elektrisch scheren van het aangezicht, aanbrengen of verwijderen van sieraden, het verwijderen van een pacemaker en het kleden van de overledene.

De laatste verzorging mag u geheel zelf doen, of met mijn ondersteuning. Ook is het mogelijk de laatste verzorging door mijn specialisten te laten uitvoeren.

arrow&v