Uitvaartzorg in Drachten, Heerenveen, Leeuwarden, Oosterwolde, Sneek


Over Meijer uitvaartzorg

Begrafenisondernemer voor heel Friesland. Kernwoorden: denken in mogelijkheden, toegewijd, inlevend, daadkrachtig, sociaal, integer en altijd respectvol. De juiste competenties die zorgen voor een werkwijze die past bij een uitvaartverzorger die menselijkheid en vertrouwen hoog in het vaandel heeft.

DSC05798-2.jpg
Hielke-transp-1.png

Over Hielke Meijer, uw

uitvaartverzorger

In 1980 geboren in Drachten. Zowel Friestalig als Nederlandstalig opgevoed. Gelukkig getrouwd, dierenliefhebber, met oog voor de prachtige natuur in de Fryske Wâlden en met een passie voor oudere auto's.
 

Na een lange periode werkzaam te zijn geweest als leidinggevende in de detailhandel, begon ik in 2015 met het werken in de uitvaartsector. Alle aspecten van het werk zijn mij bekend. Zo was ik aulamedewerker, chauffeur op een rouwauto, assistent-uitvaartverzorger en uiteindelijk zelfstandig werkend uitvaartleider.

Al op jonge leeftijd raakte ik gefascineerd door deze branche. Hoewel je als kind totaal niet in de gaten hebt wat het werk dan wel inhoudt, leek het me toch prachtig om in een zwart pak en met een hoge hoed rond te lopen. Tijden veranderen; de hoge hoed is niet aangeschaft - het werken in de uitvaartbranche is wel geslaagd. 

Na enige jaren in loondienst te hebben gewerkt, werd het in 2020 tijd om de stap te zetten die ik al zo lang voor ogen had; een eigen uitvaartonderneming opzetten. Zélf de regie bepalen, zélf de dagen indelen, zélf een manier van werken bepalen.

 

Mijn doel: werken op een manier waar ik me goed bij voel, zonder gejaag en zonder druk mensen in rouw bijstaan. Gids zijn voor mensen die te maken krijgen met verlies. Een luisterend oor bieden. Wensen inventariseren en van daaruit samen met de nabestaanden een afscheid vormgeven. Een afscheid in warmte.

Mijn benadering is menselijk en toegankelijk. In tegenstelling tot de werkwijze van veel grote uitvaartbedrijven, hoef ik niet op mijn horloge te kijken. Ik ben er voor u. Ook als u 's avonds om tien uur met een vraag zit: u kunt mij altijd bereiken. 

Cuphea hyssopifolia, the false heather, Mexican heather, Hawaiian heather or elfin herb, i

Meijer uitvaartzorg beveel ik u van harte aan. Integer, betrouwbaar en toegewijd. In contact erg toegankelijk en prettig. Alles tot in detail zorgvuldig en netjes verzorgd. U zult in zeer goede handen zijn!

Janneke Bergsma

Met dank aan Hielke (Meijer uitvaartzorg) kijken we terug op een mooi afscheid van mijn vader. Hielke is zorgzaam en neemt de tijd voor je. Hij communiceert makkelijk en werkt zorgvuldig. Goed werk.

Gert Jan Hulleman

Goede communicatie. Nam ons veel uit handen. Gaf ook tijd om na te denken en afscheid te nemen. Zeer tevreden.

Anna Postma