DSC05798-2.jpg
logo11-010320-transp.png


Over Hielke Meijer en team
 

Zelfstandig en onafhankelijk uitvaartondernemer sinds 2020, na een dienstperiode in de uitvaartzorg vanaf 2015.

  • Geboren in Drachten (1980) en daar ook opgegroeid.

  • Zowel Fries- als Nederlandstalig.

  • Getrouwd, dierenliefhebber, zeer brede muzieksmaak, liefhebber van auto's met een verbrandingsmotor (jaren '70, '80, '90), met oog voor de prachtige natuur in de Fryske Wâlden.

  • Oplossingsgericht, meelevend en invoelend, daadkrachtig, sociaal ingesteld, dienstbaar, initiatiefrijk.

Meijer uitvaartzorg: een bloeiende, kleinschalige uitvaartonderneming waar respect, integriteit, eerlijkheid en menselijkheid hoog in het vaandel staan. Met een team van prettige mensen om mij heen, te weten Wilfred Manning, (uitvaartverzorger en zelfstandig uitvaartondernemer), Eelke Lap (senior-uitvaartverzorger) en Leffert Meijer (algemeen assistent) ga ik voor een uitstekende begeleiding en het verzorgen van een waardig afscheid.

 

Informeel en betrokken

Met de start van mijn eigen bedrijf heb ik me ten doel gesteld om er écht te zijn voor de families die ik mag begeleiden. Mensen in rouw verdienen tijd, aandacht en eerlijke begeleiding bij het maken van keuzes rondom een uitvaart. Niet van negen tot vijf, maar op ieder moment van de dag.

Mijn benadering is informeel. Ik ben niet de afstandelijke ouderwetse begrafenisondernemer die bepaalt, maar voor mijn families gewoon 'Hielke', die u met raad en daad bij kan staan. Ik ben me er goed van bewust dat ik uw leven binnenstap op het moment dat uw naaste afscheid heeft moeten nemen van het leven. 

Het vertrouwen dat ik krijg van de mensen die ik mag bijstaan, is voor mij van grote waarde en iets waar ik zuinig op ben.

Afscheid in liefde