Image by Marisa Morton

Rouwbloemstukken

Rouwbloemstukken en rouwkransen

 

Bloemen zijn onlosmakelijk verbonden met plechtigheden in het leven. Bloemen worden gegeven als verjaardagscadeau, als liefdesverklaring, bij gelukwensen. Bloemen hebben vaak een feestelijk tintje, ze fleuren de omgeving op en geven de ontvanger een fijn gevoel.

Ook bij uitvaarten komen vaak bloemen voor. Als laatste eerbetoon aan de overledene, of als blijk van medeleven en troost aan de nabestaanden. Bloemstukken kunnen worden voorzien van een tekstlint met daarop een boodschap en de namen van de afzender.

Naast bloemstukken en rouwkransen, wordt aan bezoekers van een uitvaart soms ook gevraagd een losse, onverpakte bloem mee te nemen. Losse bloemen kunnen in gereedstaande vazen worden gezet, op of naast de uitvaartkist worden gelegd. Meijer uitvaartzorg beschikt sinds kort over een elastische band die rondom de kist wordt geklemd. De band heeft zo'n 150 lussen waarin losse bloemen kunnen worden gestoken. Een foto volgt!

rouwboeket.jpg

 

Bloemist of zelf verzorgen

U bent altijd vrij een bloemist naar keuze in te schakelen voor de opmaak van een rouwbloemstuk. Soms ook verzorgen nabestaanden de rouwbloemen geheel zelf.

Mocht u geen keuze willen of kunnen maken, dan kan ik het rouwbloemwerk voor u verzorgen via een deskundige bloemist in de regio.

Bijgevoegd bestand laat een selectie van mogelijkheden voor rouwstukken zien. Levering van bloemen is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment. 

 

In overleg met u kunnen de mooiste creaties worden ontworpen.

Home     Wat te doen bij een overlijden     De dagen tot aan de uitvaart     Voorgesprek aanvragen     Rouwdrukwerk     Rouwteksten     Uitvaartkisten     Rouwvervoer     Rouwbloemstukken     Tarieven     Aanbevelingen / referenties     Een offerte aanvragen     Uw uitvaartverzekering     

Waardeverhoging van 10% voor uw polisuitkering    Livestream

Uitvaartzorg in geheel Friesland

Uitvaartzorg Drachten, Surhuisterveen, Beetsterzwaag, Ureterp,

Heerenveen, Gorredijk, Terwispel, Mildam, Lippenhuizen,

Oosterwolde, Donkerbroek, Boijl, Appelscha, Jubbega,

Burgum, Garyp, Damwâld, Buitenpost, Feanwâlden

Bestattungsvorsorge / Repatriierungen / Einäscherung / Urnenversand

Image by Barnabas Hertelendy

Bij ieder afscheid wordt een herinnering geboren