DSC05798-2.jpg
logo11-010320-transp.png


Rouwbloemstukken en rouwkransen
 

Bloemen zijn onlosmakelijk verbonden met plechtigheden in het leven. Bloemen worden gegeven als verjaardagscadeau, als liefdesverklaring, bij gelukwensen. Bloemen hebben vaak een feestelijk tintje, ze fleuren de omgeving op en geven de ontvanger een fijn gevoel.

Ook bij uitvaarten komen vaak bloemen voor. Als laatste eerbetoon aan de overledene, of als blijk van medeleven en troost aan de nabestaanden. Bloemstukken kunnen worden voorzien van een tekstlint met daarop een boodschap en de namen van de afzender.

Naast bloemstukken en rouwkransen, wordt aan bezoekers van een uitvaart soms ook gevraagd een losse, onverpakte bloem mee te nemen. Losse bloemen kunnen in gereedstaande vazen worden gezet, op of naast de uitvaartkist worden gelegd.

 

Bloemist of zelf verzorgen

U bent altijd vrij een bloemist naar keuze in te schakelen voor de opmaak van een rouwbloemstuk. Soms ook verzorgen nabestaanden de rouwbloemen geheel zelf.

Mocht u geen keuze willen of kunnen maken, dan kan ik het rouwbloemwerk voor u verzorgen via een deskundige bloemist in de regio.

​​

Levering van bloemen is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment. 

 

In overleg met u kunnen de mooiste creaties worden ontworpen.