top of page
lin-lone-DXbMzKDFgVk-unsplash_edited_edited.jpg

Wij ontzorgen

met tijd en aandacht.

Uitvaartverzorger voor o.a. Drachten, Oosterwolde, Burgum, Kollum, Heerenveen, Leeuwarden.

Meijer Uitvaartzorg
Drachten

DSC05798-3.jpg

Als een dierbare komt te overlijden volgt een verdrietige, maar ook roerige periode. In een korte tijd moet er veel worden geregeld. U kunt rekenen op de deskundige en betrokken hulp van Hielke Meijer, uitvaartverzorger voor iedereen in de omgeving van Drachten.

Vanaf het moment dat u ons belt heeft u te maken met één vaste contactpersoon die u begeleidt bij het regelen van een crematie of begrafenis die recht doet aan uw dierbare. Op een eigentijdse en toegankelijk manier verzorgen wij uitvaarten voor iedereen, ongeacht levensvisie of afkomst.

Respectvolle begeleiding bij crematie en begrafenis

Wat als...

Een uitvaart bespreken bij leven

Steeds vaker worden wij benaderd om bij leven de mogelijkheden voor een uitvaart te bespreken. Voor velen een taboe, een hele stap om te zetten. Immers, het is een onderwerp waar we liever niet te lang bij stilstaan.

Soms kan het echter zo zijn dat duidelijk is dat het einde nadert. Dat er afscheid moet worden genomen, bijvoorbeeld omdat iemand ongeneeslijk ziek. Maar ook voor mensen die nog volop in het leven staan, kan het een veilig en geruststellend gevoel geven om het regelen en bespreken van een uitvaart niet uit te stellen.

Voor nabestaanden is het fijn om te weten wat de persoonlijke wensen zijn. In een periode van rouw en verdriet, is het doorgaans een zware belasting om in slechts een paar dagen samen een crematie of begrafenis vorm te geven.

Het bespreken van uw wensen kunnen we doen aan de hand van de inspiratie- en wensengids die wij hebben ontwikkeld. We kunnen deze samen doornemen, maar ik kan de gids ook bij u achterlaten, zodat u deze op een rustig moment zelf kunt bekijken. Na ieder onderwerp is er de mogelijkheid om uw persoonlijke voorkeur of wensen aan te geven.

Uitvaartzorg Drachten, Burgum, Surhuisterveen, Heerenveen, Oosterwolde

Eind 2022 hebben wij Hielke in de hand genomen op basis van goede reviews op internet om de uitvaart van mijn moeder te regelen. Deze reviews hebben mij geholpen om de beste keuze te maken voor iets wat je maar 1 keer kunt doen. Hielke voelde heel goed aan wat onze wensen waren en de uitvaart had in onze ogen niet mooier kunnen zijn. Wat heb jij ons goed begeleid en een hoop uit handen genomen Hielke. Je was een enorme steun in deze moeilijke tijd en zo’n fantastische uitvaartondernemer wens ik iedereen toe.

J.K. uit Beetsterzwaag

Eigen keuzes maken

Uitvaartverzekering en uitvaartvereniging

 

Heeft u een uitvaartverzekering afgesloten bij bijvoorbeeld Yarden/Dela, Monuta, Ardanta maar wilt u worden bijgestaan door een kleinschalige en onafhankelijke lokale uitvaartverzorger? Dat kan. Wij werken op vrije basis samen met iedere uitvaartverzekeraar. Hoewel de lettertjes op uw polis mogelijk anders doen vermoeden, heeft u altijd de vrijheid om een begrafenisondernemer te kiezen die bij u past. Ik handel kosteloos de polis voor u af bij onder andere de volgende verzekeraars:

- AVVL/Yarden/Dela

- Monuta

- Ardanta/ASR

- Nationale Nederlanden

- Nuvema/Lifetri

- Twenthe Uitvaartverzekering

Heeft u een naturapolis afgesloten, maar kiest u voor begeleiding door Meijer Uitvaartzorg?

Dan waarderen wij de uitkering door de verzekeraar op met 10%.

Ben u lid van een uitvaartvereniging? In veel gevallen kunt u dan ook gebruikmaken van onze diensten. De meeste verenigingen geven u vrijheid in uw keuze, maar sommige uitvaartverenigingen hebben (prijs)afspraken gemaakt met uitvaartverzorgers, waardoor u beperkt wordt in uw mogelijkheden. Het is goed om vooraf de voorwaarden van de vereniging te kennen.

Laatste nieuws

uitvaartbeurs drachten

In mei 2023 organiseer ik met een collega-uitvaartondernemer een uitvaartbeurs, waarbij zo'n 40 deelnemers u op informele manier laten kennismaken met alles rondom uitvaartzorg.

Wij heten u graag welkom!

Uitvaartbeurs Drachten

bottom of page