1/1

Meijer uitvaartzorg in Franeker

Respectvolle begeleiding bij het regelen van een crematie of begrafenis

in Franeker.

Na het overlijden van een dierbare breekt er voor nabestaanden een verdrietige periode aan. In een korte tijd moet er veel worden geregeld.

Ik neem u deze zorg graag uit handen.

Bel voor meer informatie:

0512 84 97 42 of

06 14 58 71 70.

Hielke Meijer

Sunrise_edited_edited.jpg

Een uitvaart in Franeker regelen we samen

Bij het regelen van een uitvaart wil ik u zoveel mogelijk ontzorgen, advies bieden daar waar nodig en de persoon zijn op wie u terug kunt vallen voor alle praktische zaken rondom het afscheid van uw dierbare. Ik ben er voor u als u mij nodig hebt en treed op de achtergrond als de situatie daar om vraagt.

Met tijd en aandacht die u verdient

Meijer uitvaartzorg, uitvaartverzorging in Franeker met oog voor detail. Mijn benadering is menselijk, betrokken en wordt ervaren als zeer toegankelijk.

Mijn onafhankelijkheid vertaalt zich onder andere in de tijd en aandacht die ik u kan bieden. Ik neem u het werk rondom een crematie of begrafenis uit handen. Maar mocht u bepaalde zaken zoals rouwdrukwerk, rouwvervoer of een uitvaartkist zelf willen verzorgen, dan staat dat mijn dienstverlening nooit in de weg.

Wat te doen bij een overlijden?

Als u te maken krijgt met een overlijden, komt er naast verdriet om het verlies, veel op u af. Na de eerste schok komt het besef dat er in een korte tijd veel moet worden geregeld. 

Als het zover is, welke stappen moeten er dan worden genomen?

Bij leven het gesprek aangaan

Een overlijden komt niet altijd onverwacht. Praten over de dood of nadenken over de eigen uitvaart wordt nog wel eens als een taboe ervaren. Maar als er sprake is van een naderende dood en de behoefte bestaat om vooraf eens kennis te maken met een uitvaartverzorger, kan dat gesprek heel veel rust geven.

Elders verzekerd of lid van een uitvaartvereniging?

Ook als u verzekerd bent bij bijvoorbeeld Dela, Yarden, Monuta of Ardanta kunt u gebruik maken van de diensten van Meijer uitvaartzorg. Ook het lidmaatschap van een lokale uitvaartvereniging hoeft geen obstakel te zijn mijn hulp in te schakelen na een overlijden.

Weet dat u altijd zelf de keuze mag maken voor een uitvaartverzorger.