top of page
uitvaartverzorger hielke meijer

Meijer Uitvaartzorg
ook in Oosterwolde

zorg bij crematie en begrafenis

Hielke Meijer


Kleinschaligheid is onze kracht

Meijer Uitvaartzorg is een kleinschalige uitvaartonderneming, doorgaans werkzaam in Friesland (regio Drachten, Burgum, Leeuwarden, Heerenveen, Oosterwolde).

Met inmiddels 8 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten zijn wij een gedegen en betrouwbare partij als het gaat om het vormgeven van een crematie of begrafenis. Sinds 2020 werken wij als onafhankelijk en zelfstandig uitvaartondernemer voor een ieder die onze hulp nodig heeft, of er nu wel of niet sprake is van een uitvaartverzekering.

Onze kleinschaligheid vertaalt zich in het feit dat u bij ons altijd te maken heeft met één vertrouwd aanspreekpunt. Bij ons geen telefooncentrale of bedrijfsbureau, maar direct hulp na een overlijden.

Met een klein team van betrokken medewerkers staan wij dag en nacht voor u klaar.

Om een overlijden te melden belt u

06 14 58 71 70

Integer en vertrouwd

Hielke houdt zich zoveel mogelijk op de achtergrond, maar geeft sturing waar dat nodig is of gevraagd wordt. Hij neemt uitgebreid de tijd voor je.

Laagdrempelig en behulpzaam

Alle contact was plezierig en helemaal passend bij de situatie: authentiek, betrokken, laagdrempelig, behulpzaam maar ook weer ontspannen.

Ook als u een uitvaartverzekering heeft

Bedankt voor de geweldige hulp en het regelen van de crematie.
Wij maar denken dat we bij de grote maatschappijen moeten zijn.

 

Lees hier meer ervaringen met Meijer Uitvaartzorg:

checklist overlijden
crematie regelen drachten friesland
uitvaartwensen en uitvaartkosten

Wat te doen bij een overlijden?

Als een dierbare komt te overlijden volgt een droevige, maar ook roerige periode. In een korte tijd moet er veel worden geregeld.

Bekijk en download hier de checklist met punten van aandacht.

Onze werkwijze

Traditioneel of met een geheel persoonlijke invulling? Wij bewegen mee met uw wensen. We denken in mogelijkheden.

Kosten van een
uitvaart

Hoeveel kost een uitvaart eigenlijk? En is het nodig een uitvaartverzekering af te sluiten? Ben ik met een uitvaartverzekering vrij in mijn keuzes?


Over opbaren, cremeren en begraven
in Oosterwolde e.o.

 

Of het nu gaat om een crematie of begrafenis, Meijer Uitvaartzorg is ervaren in het begeleiden van iedere uitvaart. Dit kan traditioneel zijn, denk daarbij aan een dienst in een kerk of een plechtigheid in de aula van een crematorium, maar ook een uitvaart vanuit een theater, dorpshuis, café of vanuit de eigen woning regelen wij met u. Samen zorgen we voor een persoonlijk afscheid, waarbij iedere wens kan worden besproken. Met respect voor uw wensen denken wij graag met u mee.

Crematoria in de omgeving van Oosterwolde vindt u in Drachten / Opeinde (Wâldhôf), Assen (Boskamp), Heerenveen / Nieuweschoot (Schoterhof), Heerenveen / Oudehaske (Haskerpoort), Eelderwolde (Ommeland en Stad).

De mogelijkheden voor een opbaring in de regio zijn divers. 

Zo kan de opbaring thuis in de eigen vertrouwde omgeving plaatsvinden, maar ook is het mogelijk een opbaring in een uitvaartcentrum te verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Afscheidhuis aan de Kuipenstreek in Oosterwolde.

 

Daarnaast beschikken wij over een rouwkamer in ons eigen Afscheidshuis.

In dit Afscheidshuis is slechts één rouwkamer, zodat familie en naasten gedurende de periode van opbaren in alle rust afscheid kunnen nemen. De ervaring van gebruikers is zeer positief. De sereniteit en huiselijkheid worden als zeer aangenaam ervaren.

begrafenis regelen drachten friesland


De mogelijkheden bespreken

 

Heeft u vragen over de mogelijkheden, wilt u uw uitvaartwensen bespreken of bent u benieuwd of er (voor later) een 'match' is tussen u en Meijer Uitvaartzorg?

Met regelmaat spreken wij af om zaken aangaande een crematie of begrafenis door te nemen. De aanleiding om eens met een uitvaartverzorger in contact te treden hoeft niet urgent te zijn; ook als u in goede gezondheid verkeert kan het verstandig zijn u eens te verdiepen in het onderwerp dat we liever ver voor ons uitschuiven. Het kan u rust brengen.

Hielke Meijeruitvaartzorg drachten friesland


Onze diensten

 

Van het leveren van een uitvaartkist uit eigen voorraad, tot het inplannen van eigen rouwvervoer. Van het ontwerp van de rouwkaart tot het samenstellen van fotopresentaties bij een dienst. Meijer Uitvaartzorg beschikt over de juiste kennis, materialen en ervaring om u op doeltreffende wijze te ontzorgen na een overlijden.

Voor het uitoefenen van ons vak zijn wij volledig onafhankelijk van derden.

Wij werken met name in de regio Drachten, Oosterwolde, Burgum, Heerenveen, Leeuwarden. Overigens kunt u ons overal tegenkomen; afstand is voor ons doorgaans niet bezwaarlijk.

Heeft u een vraag?

Laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen op een moment dat u het best past.

Choose a time

Dank voor uw inzending.

Wij staan dag en nacht voor u klaar.


Meer weten?

Plan een afspraak. Wij komen graag bij u langs, maar u bent ook van harte welkom bij ons op kantoor.


Kosten berekenen?

Vraag een offerte aan of gebruik de online uitvaartcalculator voor een schatting van de kosten.


Nu hulp nodig?

bottom of page