PHOTO-2019-12-13-10-24-43.jpg

Maak kennis met Hielke Meijer

Vlinders

Omdat 'de klik' belangrijk is

 

Als u zelf een uitvaartverzorger kiest, wilt u weten met wie u te maken krijgt. Vooropgesteld, iedereen mag zelf weten welke uitvaartondernemer wordt gebeld bij een overlijden. Het is een misvatting te denken dat alleen uw verzekeraar of vereniging een begrafenisondernemer mag aanwijzen. 

In mijn ogen is het van belang dat er een klik is met de persoon die u het regelen van een uitvaart toevertrouwt. Daarom zal ik mijzelf op deze pagina kort introduceren. 

Ervaren, toegewijd en betrouwbaar

 

Kiest u voor mijn dienstverlening, dan kiest u een ervaren uitvaartverzorger die werkt volgens uw wensen. Ik ben uw gids na een overlijden en sta dag en nacht voor u klaar. 

Uw wensen staan voorop. Mijn taak is het om, samen met u, deze wensen uit te voeren. Ik luister, ik kom met voorstellen, ik wijs u op de mogelijkheden. Dit alles om samen met u een afscheid vorm te geven die persoonlijk is. Ik werk niet volgens een vast draaiboek, maar pas me aan aan de omstandigheden. Tijd en aandacht staan daarbij voorop. 

Mijn werkwijze

 

Zoals eerder gezegd werk ik nooit volgens een vast draaiboek. Eke situatie vraagt om een manier van werken die op dat moment passend is. Ik zorg daarbij op een gemoedelijke wijze voor rust en overzicht. Gewoon van mens tot mens.

pngwing_edited.png