top of page
wensenboekje_edited.jpg

Wat zijn uw

uitvaartwensen

Image by Robert Horvick

Uitvaartwensen doornemen bij leven

Het komt soms voor dat, als iemand is overleden, niet elke betrokkene op de hoogte is van de laatste wensen van de overledene. Om onrust of misverstanden te voorkomen is het aan te raden uw uitvaartwensen te noteren. Het zorgt voor rust, zowel bij u als bij uw nabestaanden.

Het door mij ontwikkelde uitvaartwensenboekje is, in combinatie met de inspiratiepagina´s op deze website, een goede basis om weloverwogen de keuzes rondom uw uitvaart vast te leggen. 

start wensen
Image by Robert Horvick


Waarom een wensenboekje invullen?

In de dagen na een overlijden komt er veel op nabestaanden af. In een verdrietige periode moeten er veel zaken worden geregeld. Als uitvaartverzorger neem ik u een groot deel van deze werkzaamheden uit handen. Echter, nabestaanden die niet op de hoogte zijn van de persoonlijke wensen van de overledene worden belast met vragen waar ze vooraf mogelijk niet bij stil hadden gestaan. Het kan zorgen voor discussie, terwijl geestelijke rust op zo'n moment juist gewenst is. Knopen doorhakken, beslissingen maken met in het achterhoofd de vraag "had hij/zij het zo wel gewild?" Met het wensenboekje voorkomt u misverstanden.

U vraagt het uitvaartwensenboekje kosteloos en zonder verplichtingen bij mij aan. Er is ook een online versie beschikbaar die u hieronder kunt downloaden.

Zelf invullen, of samen doen?

Wilt u het wensenboekje zelf invullen of met mijn begeleiding? Ik neem graag alles met u door. Dat kan bij u thuis, maar ook bij mij op kantoor aan de Burgemeester Wuiteweg 47 in Drachten.


Uitvaartwensenboekje aanvragen

Vraag de gratis uitvaartwensengids aan door hier uw gegevens in te vullen.

De gids wordt vervolgens zo spoedig mogelijk naar het door u opgegeven adres verstuurd.

online wensengids

Liever de online wensengids downloaden?

Als u liever het digitale bestand ontvangt, kunt u hieronder uw e-mailadres achterlaten. Ik zal u vervolgens een download-link via wetransfer sturen.

Image by Markus Spiske

Met dank aan Hielke (Meijer uitvaartzorg) kijken we terug op een mooi afscheid van mijn vader. Hielke is zorgzaam en neemt de tijd voor je. Hij communiceert makkelijk en werkt zorgvuldig. Goed werk.

G.J.H. Drachten

Image by Robert Horvick

Laatste nieuws

Nu ook te bezoeken

Sinds september 2022 beschik ik over een eigen kantoor aan de Burgemeester Wuiteweg 47. Natuurlijk kan ik ook nog altijd bij u langskomen, maar voor wie het wil is er de mogelijkheid zaken hier te bespreken.

U bent op afspraak

van harte welkom.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

Bamboe eco-urnen

Een natuurlijke en duurzame urn, gemaakt van bamboe. De urn, met een inhoud van 3,1 liter, is geschikt om de as van uw dierbare in te bewaren. Doordat de urn biologisch afbreekbaar is, kan deze ook worden begraven.

De strooiurn kan worden gebruikt om de as van uw dierbare te verstrooien.

De Swarte krie fan De Deelen

Voor de opnames van deze familiefilm sponsorde Meijer Uitvaartzorg een blankhouten kist. De film gaat over de beleefwereld van kinderen, acceptatie van de dood en het bespreekbaar maken ervan. De film is in januari 2023 te zien in diverse bioscopen.

Bekijk ook deze link.

De bewerkte kist staat nu op mijn kantoor.

Image by Jason Leung

Een overlijden melden: 06 14 58 71 70 

(24/7 bereikbaar)

bottom of page