Uitvaartzorg in Drachten, Heerenveen, Leeuwarden, Oosterwolde, Sneek


Uitvaartwensen bespreken

Uitvaartwensen bespreken. Wij doen het met regelmaat. Soms omdat er een directe aanleiding voor is, maar vaak ook om informatie te delen en kennis te maken. Het werkt vaak geruststellend en het wordt als een 'zorg minder' ervaren. Het is, informatief en (naar onze mening) verstandig.

DSC05798-2.jpg


Bij leven voorbereidingen treffen

 

'Nooit geweten dat dat zó zat'. Een zin die we vaak horen als we met iemand in gesprek gaan. Voorbereidingen treffen voor de eigen uitvaart kan zeer verhelderend zijn. 

Wij vinden het fijn om met u van gedachten te wisselen als het gaat om de vormgeving van een uitvaart. Alles kan 'volgens het boekje' geregeld worden, maar als u het anders wilt, dan kan dat ook. Wij kunnen u suggesties aan de hand doen die een begrafenis of crematie nét dat stukje persoonlijker maken. 


De kosten voor een uitvaart

 

Hoewel uitstekende dienstverlening het meest belangrijke in dit 'werk' is, snappen we maar al te goed dat u wilt weten hoe duur een crematie of begrafenis naar uw wensen zal zijn.

Veel websites van uitvaartverzorgers tonen u gemiddelde prijzen van een uitvaart. Wij doen dat niet. Gemiddelden zeggen immers niks. Wilt u weten hoeveel een uitvaart kost? Dan gaan wij graag in gesprek met u. Het kan van sober tot uitbundig gaan. Welke kant het ook opgaat; wij vinden niks 'gek'. Voor iedere situatie is een passende oplossing te vinden. Met daarbij een passend kostenplaatje.

Misschien goed om te weten: een gesprek met Meijer uitvaartzorg kost u niets en het verplicht u tot niets.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.