Uitvaartzorg in Drachten, Heerenveen, Leeuwarden, Oosterwolde, Sneek


De werkwijze van een kleinschalige uitvaartondernemer

Voor Meijer uitvaartzorg staan zorg, tijd en aandacht nog centraal. Eigentijds, maar traditioneel in waardigheid en respect. Wij doen ons 'werk' met toewijding, waarbij de klok geen rol heeft. 

DSC05798-2.jpg
location_edited.png

Afstand speelt voor ons een ondergeschikte rol. Wij zijn niet gebonden aan een vaste plaats, maar wij komen overal. Zo verzorgen wij uitvaarten in de gehele provincie Friesland, maar ook mensen uit Groningen en Assen weten onze werkwijze te waarderen. Doorgaans werken wij in Smallingerland (Drachten e.o.) en omringende gemeentes zoals Opsterland en Achtkarspelen, Leeuwarden, Heerenveen, Ooststellingwerf (Oosterwolde e.o.), Tytsjerksteradiel (Burgum e.o.) en Noardeast-Fryslân (Dokkum e.o.), Súdwest-Fryslân (Sneek e.o.).

Cuphea hyssopifolia, the false heather, Mexican heather, Hawaiian heather or elfin herb, i

Meijer uitvaartzorg beveel ik u van harte aan. Integer, betrouwbaar en toegewijd. In contact erg toegankelijk en prettig. Alles tot in detail zorgvuldig en netjes verzorgd. U zult in zeer goede handen zijn!

Janneke Bergsma

Met dank aan Hielke (Meijer uitvaartzorg) kijken we terug op een mooi afscheid van mijn vader. Hielke is zorgzaam en neemt de tijd voor je. Hij communiceert makkelijk en werkt zorgvuldig. Goed werk.

Gert Jan Hulleman

Goede communicatie. Nam ons veel uit handen. Gaf ook tijd om na te denken en afscheid te nemen. Zeer tevreden.

Anna Postma