DSC05798-2.jpg
logo11-010320-transp.png


Uitvaartkosten en tarieven - hoeveel kost een crematie of begrafenis?
 

Op de vraag hoeveel een crematie of begrafenis kost, is niet direct een antwoord te geven. Uw wensen en voorkeuren bepalen immers de uiteindelijke uitvaartkosten.

Wel kunnen we stellen dat een crematie voordeliger is dan een begrafenis. Maar ook bij een crematie kunnen de uitvaartkosten flink uiteen lopen.

Wij werken niet met prijspakketten of met vooraf vastgestelde tijden waarbinnen bepaalde onderdelen van het werk afgerond moeten zijn. Wij bieden u alle tijd en aandacht die u nodig heeft in de dagen tot aan het afscheid.

 

Lagere tarieven

Onze tarieven zijn lager dan 'marktconform'. Wij kunnen dit realiseren door onafhankelijk te zijn, (bijna) alles in eigen beheer te houden, geen vaste lasten voor kantoorpand en -personeel door te hoeven bereken. Door gewoon kleinschalig te zijn.

 

Onze manier van werken:

​​

  • Kosteloos voorgesprek, kennismaking.​

  • Een basistarief inclusief kantoor- en administratiekosten, inclusief tijd voor de afhandeling van de wettelijke formaliteiten, inclusief nazorg en nazorggids, inclusief reiskosten (tot 50 kilometer).

  • Inclusief onze assistentie bij de laatste verzorging door naasten.

  • Kostendekkende prijzen voor een thuisopbaring.

  • Geen maximum aantal uren voor onze begeleiding.

  • Geen extra kosten voor begeleiding bij een separate condoleance.

  • Geen verrassingen achteraf; u ontvangt in de dagen voor de uitvaart altijd een duidelijke kostenbegroting.

Om een beeld te krijgen van de kosten voor een uitvaart kunt u zonder verplichtingen een offerte voor de kosten van een crematie of begrafenis bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina 'offerte aanvragen'.


Uitvaartverzekering of uitvaartvereniging
 

Heeft u een uitvaartverzekering afgesloten bij één van de grote landelijke organisaties (zoals Monuta, Dela, Yarden, Lifetri of Ardanta), of bent u lid van een uitvaartvereniging, maar wilt u een uitvaart laten verzorgen door een onafhankelijke lokale uitvaartverzorger?

 

Dat kan; u bent altijd vrij een uitvaart op een persoonlijke wijze vorm te geven met de ondersteuning van een uitvaartbegeleider die bij u past.

 

Bij een overlijden hoeft u niet met uw verzekeraar te bellen; wij handelen de polis op een correcte wijze voor u af en zorgen voor een soepele financiële afwikkeling. Ook het lidmaatschap van een uitvaartvereniging kan door ons worden afgehandeld.

Elke verzekeraar of vereniging gaat op een eigen manier om met het feit dat u altijd vrije keuze voor een uitvaartbegeleider hebt. Het verdient aanbeveling de kleine lettertjes goed te kennen. Bij twijfel of onduidelijkheden mag u altijd contact met ons opnemen, wij zullen u altijd voorzien van eerlijke informatie aangaande uw polis of lidmaatschap.