top of page

Meijer Uitvaartzorg
in Burgum

Zorg bij crematie en begrafenis

 

Kleinschalig, betrokken en eigentijds. Wij verzorgen op een respectvolle en persoonlijke manier uitvaarten in Burgum en wijde omgeving (Garyp, Hurdegaryp, Sumar, Eastermar, Noardburgum). Wij zijn er voor iedereen, ook als u lid bent van een uitvaartvereniging of als er een uitvaartverzekering is afgesloten.

Hielke Meijer

Met tijd en aandacht voor u

 

Als een dierbare komt te overlijden volgt een droevige, maar ook roerige periode. In een korte tijd moet er veel worden geregeld.

Voor het vormgeven van een crematie of begrafenis kunt u rekenen op de professionele en betrokken hulp van het team van Hielke Meijer.

Meijer Uitvaartzorg is een kleinschalige uitvaartonderneming waarbij tijd en aandacht voorop staan. Wij werken voornamelijk in de regio Oosterwolde, Heerenveen, Drachten, Burgum, Leeuwarden. 

Wij staan klaar voor iedereen, ongeacht levensvisie of afkomst. Ook met een uitvaartverzekering of lidmaatschap van een uitvaartvereniging kunt u bij ons terecht voor zorg die net een stapje verder gaat.

✅  Vakbekwaam (ervaren sinds 2015)

✅  Persoonlijke benadering

✅  Gedreven en flexibel


Aandachtspunten bij een overlijden

 

Welke aandachtspunten zijn er direct na een overlijden? En waar dient u rekening mee te houden bij het regelen van een uitvaart?


Bekijk hier de checklist bij een overlijden.

Referenties:

Met dank aan Hielke (Meijer uitvaartzorg) kijken we terug op een mooi afscheid van mijn vader. Hielke is zorgzaam en neemt de tijd voor je. Hij communiceert makkelijk en werkt zorgvuldig. Goed werk.

G.J.H. uit Drachten

bottom of page