Zonsondergang over Poppy Field

Meijer uitvaartzorg in Leeuwarden:

Respectvolle begeleiding bij crematie en begrafenis.

Samen een passend afscheid regelen

Uitvaartzorg met oog voor detail

Na het overlijden van een dierbare breekt er voor nabestaanden een verdrietige periode aan. In een korte tijd moeten er veel zaken worden geregeld. Ik neem u deze zorg graag uit handen.

Hielke Meijer

Mijn werkwijze

Bij ieder afscheid wordt een persoonlijke herinnering geboren

Een uitvaart regelen in Leeuwarden doen we samen. Daarbij wil ik u zoveel mogelijk ontzorgen, advies bieden daar waar nodig en de persoon zijn op wie u terug kunt vallen voor praktische zaken rondom het afscheid van uw dierbare. Door uw eigen inbreng wordt het afscheid persoonlijker. 

Toegankelijk en onafhankelijk zijn

Kiest u voor Meijer uitvaartzorg, dan kiest u voor een uitvaartverzorger met oog voor detail. Mijn benadering is menselijk en wordt ervaren als zeer toegankelijk.

Mijn onafhankelijkheid vertaalt zich onder andere in de tijd en aandacht die ik u kan bieden. Ik neem u het werk rondom een begrafenis of crematie uit handen. Maar mocht u bepaalde zaken zoals rouwdrukwerk, rouwvervoer of een uitvaartkist zelf willen verzorgen, dan staat dat mijn dienstverlening nooit in de weg.

Ik ben er voor u als u mij nodig hebt en treed op de achtergrond als de situatie daar om vraagt. 

Meijer uitvaartzorg komt verder dan de regio Leeuwarden, Drachten, Heerenveen

Ik ben er voor iedereen. Dus ook als u buiten de regio Leeuwarden, Drachten, Heerenveen woont kunt u een beroep doen op mijn diensten. Ik sta voor u klaar.

 
 

Neem contact op

Een overlijden melden in Leeuwarden? Bel direct 06 14 58 71 70

Voor overige, niet spoedeisende, zaken kunt u mij eveneens bereiken via dit nummer, een e-mail sturen of een bericht per Whatsapp zenden. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier of de chatfunctie rechtsonderaan de pagina.

Contact