top of page


Ons Afscheidshuis

 

Als thuis opbaren niet mogelijk is en opbaring in een uitvaartcentrum te kil aanvoelt, dan is Afscheidshuis Drachten een warm alternatief.

Wij beschikken hier over één sfeervol ingerichte opbaarkamer waar naasten op ieder moment van de dag een bezoek aan de overledene kunnen brengen. Nabestaanden ontvangen een sleutel, waardoor dag en nacht toegang is tot het Afscheidshuis.

De rouwkamer grenst aan de centrale hal van het Afscheidshuis. Deze hal grenst ook aan het kantoor van Meijer Uitvaartzorg. Als nabestaanden wordt u hier nooit geconfronteerd met andere families, of met rouwauto's die een overledene komen brengen of ophalen.

Als bezoeker heeft u vrije beschikking over koffie- en theefaciliteiten, maar ook frisdrank uit de gevulde koelkast staat kosteloos voor u klaar.

Natuurlijk ontbreekt wifi niet. U koppelt eenvoudig uw telefoon aan de Google Nest en Spotify speelt uw muzieklijst af.

Reserveren?
Bel 06 14 58 71 70

image00018.jpeg


Voor wie

 

Afscheidshuis Drachten is er voor iedereen. Het maakt dus niet uit welke uitvaartondernemer u heeft ingeschakeld. Uw uitvaartverzorger regelt de reservering van de opbaarkamer voor u. 


Openbare condoleance

 

Afscheidshuis Drachten leent zich prima voor een condoleance voorafgaand aan een afscheidsplechtigheid elders. Condoleances vinden doorgaans plaats op doordeweekse avonden (aanvang 19.00 uur, de familie is welkom vanaf 18.30 uur).


Bereikbaarheid

 

Het Afscheidshuis bevindt zich aan de rand van het centrum van Drachten. Op eigen terrein is parkeergelegenheid voor drie auto's, maar in de straat kunt u rondom de locatie vrij parkeren.

Op nog geen 50 meter afstand bevinden zich bushaltes (bushalte Bertilla), waarmee het Afscheidshuis ook per openbaar vervoer prima te bereiken is.

De Warren 1

9203 HT  Drachten

Tel. 06 14 58 71 70


Tarieven

 

Het Afscheidshuis is beschikbaar voor een opbaring van minimaal 3 nachten.

 

Opbaring:

Kosten per nacht: € 90,00 (met een maximum van € 450,00 ongeacht de duur van de opbaring). Bij dit tarief is inbegrepen: vrij gebruik van de ruimte, 24/7 toegang middels een eigen sleutel, koffie/thee/frisdrank.

Condoleance:

Een openbare condoleance is uitsluitend te organiseren in gezamenlijk overleg. Duur van de condoleance: 30 minuten. Nabestaanden zijn een half uur voor aanvang welkom.

Kosten: € 150,00 (weekendtoeslag: 50%).

bottom of page