top of page
Cadillac rouwauto.jpg

Ervaringen met Meijer Uitvaartzorg

Wij zetten ons altijd tot het uiterste in om families op een correcte wijze bij te staan na een overlijden, om samen met hen een afscheid vorm te geven die recht doet aan de overledene.

Wij waarderen het enorm als nabestaanden hun ervaring met ons delen.  Hier leest u enkele beoordelingen van families.

Wat een geweldige begeleiding hebben wij van jou gehad! Warme persoonlijkheid, zeer kundig!! Wij als familie hebben dit zeer gewaardeerd. Echt fantastisch hoe jij dit doet!!

H.R. uit Eastermar

Meijer uitvaartzorg beveel ik u van harte aan. Integer, betrouwbaar en toegewijd. In contact erg toegankelijk en prettig. Alles tot in detail zorgvuldig en netjes verzorgd. U zult in zeer goede handen zijn!

J.B. uit Boornbergum

Ik wil Meijer Uitvaartzorg bedanken voor de geweldige hulp en het regelen van de crematie. Wij maar denken dat we bij de grote maatschappijen moeten zijn. Wij zijn blij dat we bij toeval op jou site zijn gekomen. Er wordt direct dingen geregeld en zeer persoonlijk en alle wensen worden besproken. Ook met de afhandeling van randzaken werden wij geholpen.

Wij raden H Meijer zeker aan voor het regelen van uw uitvaartzorg

Fam Z. uit Drachten

Eind 2022 hebben wij Hielke in de hand genomen op basis van goede reviews op internet om de uitvaart van mijn moeder te regelen. Deze reviews hebben mij geholpen om de beste keuze te maken voor iets wat je maar 1 keer kunt doen. Hielke voelde heel goed aan wat onze wensen waren en de uitvaart had in onze ogen niet mooier kunnen zijn. Wat heb jij ons goed begeleid en een hoop uit handen genomen Hielke. Je was een enorme steun in deze moeilijke tijd en zo’n fantastische uitvaartondernemer wens ik iedereen toe.

J.K. uit Beetsterzwaag

Hielke Meijer heeft ons op kundige, betrokken en persoonlijke wijze begeleidt na het overlijden van onze vader, W. van der V. We bewaren een goed gevoel en warme herinneringen aan het verloop van deze dagen. En dat doet er toe! Het draagt bij aan een goede verwerking en overgave aan het rouw proces. Eigenlijk gunnen we iedereen in dergelijke omstandigheden een Hielke.

R.V. uit Ureterp

bottom of page