DSC05798-2.jpg

Kleinschalige uitvaartonderneming met tijd en aandacht voor u

Vlinders
pngwing_edited.png

Als u rondom Heerenveen nú een uitvaartverzorger nodig heeft

 

Heeft u nu de hulp van een uitvaartverzorger nodig?

Bij een overlijden sta ik dag en nacht voor u klaar. Daarbij maakt het niet uit of en waar u verzekerd bent.

 

Ook bij een naderend overlijden, of als u bij leven mogelijkheden wilt bespreken ben ik u van dienst. Ik help u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Ik werk meestal binnen de regio Drachten, Oosterwolde, Heerenveen, Leeuwarden. Wilt u gebruikmaken van mijn diensten, maar woont u buiten dit gebied? Dit is geen enkel probleem, afstand speelt voor mij een ondergeschikte rol. Ik ben niet gebonden aan een vaste regio.

Meijer uitvaartzorg - ook werkzaam in Heerenveen, Friesland

 

Ik ontzorg u door het regelen van alle praktische zaken rond een begrafenis of crematie in de provincie Friesland.

 

Daarbij vind ik het vanzelfsprekend dat er alle ruimte is voor uw eigen inbreng. Een passend afscheid begint dan ook met vrijheid in keuzes. Ik luister naar uw wensen en zet me in om deze wensen vorm te geven bij iedere uitvaart.

Mijn werkwijze onderscheidt zich doordat ik de tijd voor u neem en u de aandacht te geef die u nodig heeft. Als kleinschalige en ervaren begrafenisondernemer kan ik u een persoonlijke en professionele benadering garanderen.

Vanaf het moment dat u contact met mij opneemt tot op de dag van de uitvaart heeft u altijd te maken met één vast aanspreekpunt. 

pngwing_edited.png

Wat te doen bij een overlijden

 

Afscheid moeten nemen van een geliefde, verwacht of geheel onverwacht, is zeer ingrijpend.

Uw wereld staat even stil. Neem daarom eerst de tijd die nodig is om samen afscheid te nemen.​

Om het overlijden officieel vast te laten stellen, belt u uw huisarts (of diens waarnemer). Neem, in afwachting van de arts, alvast contact met mij op.  Ik sta dag en nacht voor u klaar.

Om te lezen wat de volgende stappen zijn gaat u naar de pagina 'wat te doen bij een overlijden'. 

Om u volledig van dienst te zijn kunt u ook onderstaande checklist downloaden en uitprinten. Tip: bewaar deze checklist bij uw belangrijke documenten. Het biedt u houvast bij een overlijden.